Stagevacature: RTV Drenthe zoekt een stagiair voor de bureauredactie

Vind je het erg leuk om te schrijven? Houd je van taal? Bijt je jezelf graag vast in een ingewikkeld onderwerp? En volg je een hbo-opleiding?
Dan heeft RTV Drenthe misschien wel de stageplek voor jou.
Wij zoeken een enthousiaste

stagiair voor onze bureauredactie m/v

Je gaat berichten schrijven en redigeren voor online, radio en tv. Je bedenkt een invalshoek bij het nieuws en zorgt dat je hiervoor de juiste mensen te spreken krijgt. Ook vertaal je jouw nieuws naar sociale media.
Om voor deze stageplek in aanmerking te komen, volg je een hbo-opleiding journalistiek. Je weet veel van online en kent goed de weg op sociale media. Je bent communicatief vaardig. Je bent creatief en je kunt zelfstandig werken.
Het helpt als je Drenthe kent en je thuis voelt in de regionale journalistiek.
Meer informatie over deze stageplek wordt graag verstrekt door Sophie Timmer, telefoonnummer 0592-338080.
----------
RTV DRENTHE is als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron dé spil in de Drentse samenleving. RTV Drenthe heeft een sterke marktpositie in de provincie Drenthe. We houden ons publiek op de hoogte van het (sport)nieuws, achtergrondinformatie en evenementen via radio, televisie, rtvdrenthe.nl, de apps, Twitter, Facebook en Instagram.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.