Toeleven naar de kraker tegen NAC in Rood Wit TV

In Rood Wit TV leven we toe naar het avondje NAC
In Rood Wit TV leven we toe naar het avondje NAC
VOETBAL - In Rood Wit TV blikken we vanzelfsprekend vooruit op het duel van morgenavond in Breda tegen hekkensluiter NAC, een duel dat wel eens bepalend kan zijn voor de rest van de competitie. Wint de formatie van trainer Dick Lukkien, dan kan het gat naar een playoff-plek wel eens groeien naar vijf punten.
FC Emmen is dan wel afhankelijk van de resultaten van De Graafschap en Excelsior, de nummer 16 en 17 in de eredivisie, maar die twee ploegen hebben een loodzware klus dit weekend. Exelsior gaat zaterdag op bezoek bij Ajax, terwijl De Graafschap naar PSV moet.

Bruine bonen

Anco Jansen en Jafar Arias krijgen hun beloning voor de uitverkiezing tot 'man of the match'. Jansen was de beste tegen PEC Zwolle en Heerenveen, terwijl Arias de meeste stemmen kreeg in het thuisduel tegen Ajax.

KoffieDick-kijken

De uitzending wordt traditiegetrouw afgesloten met de rubriek 'koffieDick-kijken'. De oefenmeester kijkt met Niels Dijkhuizen vooruit op een heet avondje NAC en gaat in op de huidige status van Zakaria El Azzouzi en Gersom Klok.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.