Geen winnaar bij Drentse ontmoeting in Meppel

MSC en Achilles 1894 speelden gelijk (Rechten: Archief)
VOETBAL - De Drentse ontmoeting in de Hoofdklasse A tussen MSC en Achilles 1894 heeft geen winnaar opgeleverd. In Meppel eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Beide ploegen schieten daar in de ranglijst weinig mee op.
Achilles 1894 kwam voor rust op voorsprong door een treffer van Rick Wiersma, die met een afstandsschot het net trof. Na de rust kwam de thuisploeg echter sterk uit de kleedkamer en binnen drie minuten had MSC door doelpunten van Camiel Fidom en Levi van der Spek een 2-1 voorsprong genomen.
Daarbij was de thuisploeg dodelijk effectief, want veel kansen werden er niet gecreëerd. Met nog een kwartier te spelen maakte Youri Schuur de gelijkmaker voor Achilles 1894 en bepaalde daarmee gelijk de eindstand.
Beide ploegen schieten weinig op met een punt in de ranglijst van de Hoofdklasse A. MSC blijft voorlopig tiende met 30 punten uit 24 wedstrijden. Achilles 1894 blijft 14e met 24 punten. De uitslagen van zondag zullen uitwijzen of de ploegen aan die plaatsen kunnen vasthouden.