VKW maakt gehakt van WVV: 8-0

VOETBAL - VKW heeft zich gerevancheerd voor de grote nederlaag van vorige week. De ploeg van trainer Bas Nibbelke ging vorige week met 6-0 onderuit tegen SWZ, maar won vandaag met maar liefst 8-0 van WVV uit Winschoten.
Ondanks deze monsterscore blijft VKW op de derde plek staan in de eerste klasse F. Aangezien SWZ won van koploper vv Emmen, is de titelrace ongekend spannend. Deze twee clubs hebben allebei 45 punten, maar de Emmenaren hebben nog een wedstrijd in te halen. VKW volgt op 44 punten, met evenveel gespeelde duels als Emmen.

Perfecte start

Na tien minuten kwam de formatie uit Westerbork al op voorsprong. Een vrije trap van Thijs Uineken liet de doelman kansloos. Niet veel later werd een voorzet van VKW-topscorer Anjo Willems door een WVV-verdediger ingetikt. Na twintig minuten maakte Lars Andresen de perfecte start van de thuisclub compleet door de 3-0 te maken. Frits Nijstad bepaalde uiteindelijk de ruststand op 4-0.

A-junior

Na de pauze ging VKW vol overtuiging aan de slag met het doelsaldo tegen het onthutsend zwakke WVV. Frits Nijstad nam na een uur spelen de 5-0 voor zijn rekening. Niet veel later maakte Anjo Willems het zesde doelpunt, Andresen de zevende en mocht ook A-junior Matthijs Kanon zijn goal meepikken. Daarmee werd de eindstand op 8-0 bepaald.