Leukste restaurant in Ansen: 'Gisteren weer dik feest'

Pedro Klooster, eigenaar van ‘De Huiskamer’ is enorm trots op zijn werknemers. Zijn restaurant in Ansen werd gisteren voor de tweede keer met de titel Leukste Restaurant bekroond. “Een paar jaar geleden wonnen we ook al. Gisteren hadden we weer een dik feest."
De titel 'Leukste Restaurant' wordt elk jaar uitgereikt. “Het is natuurlijk heel bijzonder dat ik dit met mijn team mee mag maken. Om dat te vieren heb ik al wat taarten voor hen besteld. Want zonder je personeel kun je het natuurlijk niet.” Dit weekend zet Klooster zijn personeel extra in het zonnetje. 

Gewonnen van zus
Dit jaar had De Huiskamer behoorlijk wat concurrentie. “Mijn zus in Franeker deed ook mee. Zij werd derde en ik werd eerste”, vertelt Klooster.

Kloosters bedrijf werd door een jury beoordeeld op de service, diversiteit van het bedrijf en kwaliteit. “Dat werd allemaal lovenswaardig beoordeeld.”

Sociale media ingezet
Naast een jury mocht het publiek ook haar stem uitbrengen. Toen Klooster merkte dat zijn restaurant op nummer vier in de race voor de titel stond, zette hij sociale media in om zich omhoog te werken. “Ik heb een heleboel mensen persoonlijk benaderd om op ons te stemmen.”

De verkiezing werd georganiseerd door Vote Company, Gastronomie, Horeca Vizier en Radio538.
Meer over dit onderwerp:
Restaurant Ansen Leukste Restaurant De Huiskamer
Deel dit artikel: