Opluchting in Zwartemeer na lijfsbehoud Hurry-Up

HANDBAL - Hurry-Up gaat na de zomer beginnen aan het vierde seizoen op rij in de BENE-League. Na een tweede thuiszege op Hellas (32-25) en daarmee handhaving heerste een opgeluchte stemming in Zwartemeer.
Na het voorbeeld van het treffen in Den Haag, waren de gasten uit Zuid-Holland zaterdagavond met veel supporters afgereisd naar Zwartemeer. Bij 2-3 en veel Haags kabaal hield het thuispubliek de adem in.

Ronald Suelmann
In het tweede kwartier nam aanvoerder Ronald Suelmann Hurry-Up bij de hand. Op typerende wijze, zonder enige twijfel, maakte de dorpeling voor het rustsignaal zeven doelpunten. Uiteindelijk zou de teller van Suelmann bij elf stoppen.

Na de pauze (16-10) deelde Hurry-Up een vroegtijdige knock-out uit. In de omschakeling waren Tommie Falke en Jaspers gezamenlijk goed voor vijftien Drentse goals. Met een aantal sterke stops had ook goalie René de Knegt zijn aandeel in het succes. 

Zenuwachtig
Via 25-15 klonk bij 32-25 het laatste fluitsignaal. Een zucht van verlichting ging door de hal in Zwartemeer heen. "Ik ben als speler nog nooit zo zenuwachtig geweest", verklapte trainer/coach Tim Remer na de beslissende play-down.
Meer over dit onderwerp:
Hurry-Up Handbal Zwartemeer BENE-League
Deel dit artikel: