Suelmann denkt na over contractverlenging

HANDBAL - Aanvoerder van Hurry-Up Ronald Suelmann (29) denkt na over contractverlening in Zwartemeer. De huidige verbintenis van de rechteropbouwer loopt in de zomer af. De club uit Zwartemeer wil graag door met de dorpeling.
Met elf goals was Suelmann zaterdagavond tegen Hellas belangrijk tijdens de strijd om handhaving in de BENE-League. Na de gewonnen play-down (32-25) verklapte hij over een nieuw voorstel van Hurry-Up na te denken.

Buiten het veld
"Het ligt er vooral aan wat voor een team er volgend seizoen staat", legt Suelmann uit. Als tiener debuteerde de linkshandige schutter in het eerste team. Suelmann maakte meerdere promotie's naar de eredivisie mee. In 2017 schreef Hurry-Up, met Suelmann als captain, geschiedenis door de halve finale van de Challenge Cup te halen.

"Je wilt graag spelen met jongens waar je ook buiten het veld goed mee overweg kan", gaat hij verder. Maatje Tommie Falke vertrekt na vijf seizoenen naar het Belgische Sporting NeLo. "Ik snap dat het de club zou helpen als ik zeg dat ik doorga, maar ik denk eerst even aan mezelf."

Joop Fiege
Dragan Vrgoc, Tiaga Azenha, René Jaspers, Sjoerd Boonstra en Sven Suton hebben al wel een krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis bij Hurry-Up. Joop Fiege keert na de zomer terug als hoofdcoach.
Meer over dit onderwerp:
Ronald Suelmann Hurry-Up Handbal Zwartemeer
Deel dit artikel: