Anco Jansen: Zo'n ovatie heb ik hier nog nooit gehad

VOETBAL - FC Emmen-captain Anco Jansen verbeet de pijn in zijn knie, slikte de nodige pijnstillers en bikkelde 80 minuten lang.Toen was het op en onder luid applaus ging de Zwollenaar van het veld. "Dit heb ik hier nog nooit meegemaakt", aldus Jansen.
"Dit is wel mooi ja, maar wat moet ik er verder van zeggen. Het is een blijk van waardering. En dat terwijl ik vond dat ik niet eens goed speelde."
Het was tot vandaag de vraag of Jansen überhaupt zou spelen vandaag, maar zoals de aanvoerder deze week al zei: "Ik ben bereid om risico's te nemen, maar dan wel verantwoorde risiso's."

Kennelijk was het verantwoord, want Jansen startte. Met de nodige pijnstillers, dat dan wel. "Er is wel het nodige in gegaan ja.. Ik moet zeggen dat het in de eerste helft niet echt lekker ging, maar gelukkig stonden we als team goed, waren we heel effectief en pakte Kjell Scherpen een zeer cruciale redding. Die lange stond op en dat was top, want anders was het nog een spannend slot geworden."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.