Kjell Scherpen was de beste tegen FC Utrecht

Kjell Scherpen wordt omhelst door Hilal Ben Moussa na de zege tegen FC Utrecht (Rechten: Gerrit Rijkens)
VOETBAL - De man van de wedstrijd tegen FC Utrecht was volgens jullie Kjell Scherpen. De doelman van FC Emmen kreeg ongeveer een derde van de 1.414 stemmen (33%).
FC Emmen won zaterdagavond met 2-0 van de ploeg van trainer Dick Advocaat.
Lees meer: Nagenieten: FC Emmen - FC UtrechtNa de sluitpost was Anco Jansen volgens de stemmers de tweede beste man op het kunstgras van de Oude Meerdijk. De aanvoerder kreeg net iets meer dan een kwart van de stemmen.
Keziah Veendorp kreeg loon naar werken: met een assist én zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal veroverde hij een derde plaats. De middenvelder kreeg bijna zestien procent van de stemmers achter zich. Veendorp krulde vlak voor rust met links de 2-0 achter Utrecht-keeper David Jensen.
Een eervolle vermelding is er voor de maker van de 1-0 tegen FC Utrecht: Michael de Leeuw. Hij eindigde als vierde, wat de aanvaller twee punten oplevert voor de Bartjes Bruine Bonen Bokaal. Daarin gaat Kjell Scherpen fier aan kop.