De eerste kampioen en het geheim van WKE'16 in Onze Club

Onze Club was natuurlijk aanwezig bij de kampioenswedstrijd van HOC
Onze Club was natuurlijk aanwezig bij de kampioenswedstrijd van HOC
VOETBAL - Een week na de eerste amateurvoetbalkampioen van Nederland, Pelikaan S uit Oostwold, is ook de eerste Drentse kampioen bekend. HOC pakte vanmiddag de titel in de 4e klasse D van het zondagvoetbal door bij FC Amboina met 1-0 te winnen.
Vanzelfsprekend was
bij die kampioenswedstrijd aanwezig.

HODO - Pesse en Rolder Boys - FC Assen

Verder volgde hét amateurvoetbalprogramma van Nederland de titelstrijd in de 4e klasse E, waar HODO en Pesse (de nummers 1 en 2 elkaar ontmoetten afgelopen zaterdag) en stond de camera langs de lijn bij Rolder Boys - FC Assen in de 2e klasse L. Rolder Boys wil dolgraag nog een periodetitel pakken, terwijl FC Assen vecht tegen degradatie.

Roden - GVAV Rapiditas

Roden doet het uitstekend in de 2e klasse K en speelde vanmiddag tegen GVAV Rapiditas een nieuwe wedstrijd richting een mogelijke titel.

WKE'167 op weg naar derde titel op rij

Ook WKE'16 lijkt op weg naar de titel. Dat zou de derde op rij betekenen. Knap want de nieuwe club bestaat, na het faillissement van WKE, nog maar drie jaar. Wat is het geheim van WKE'16?

Nieuw Buinen - VKW

Tot slot waren we bij een kraker in de 1e klasse F van het zondagvoetbal: Nieuw Buinen - VKW. Nieuw Buinen moet overleven en VKW wil blijven meestrijden om het kampioenschap.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.