Roden verpulvert Oerterp, vijf goals Enrico Wardenier

vv Roden pakte de derde zege in tien dagen en blijft kloploper in de 2e klasse K (Rechten: vv Roden)
vv Roden pakte de derde zege in tien dagen en blijft kloploper in de 2e klasse K (Rechten: vv Roden)
VOETBAL - Met de derde zege in tien dagen blijft vv Roden op kampioenskoers in de 2e klasse K. De ploeg van trainer Harry Zwiers won met 8-3 van Oerterp en blijft daardoor één punt boven Hoogezand, dat vanmiddag gehakt maakte van Olyphia. In Noordwolde werd het 1-10. Overigens heeft Hoogezand wel een duel meer gespeeld.
Grote man bij Roden werd Enrico Wardenier die vijf keer scoorde, waarvan drie in de eerste helft. Zijn seizoenstotaal staat inmiddels op 24.

Snelle beslissing

Roden stond binnen 20 minuten op een veilige 3-0 voorsprong, door treffers van Robin van der Tuin, Wardenier en René de Vries. Via Teake van der Hoek kwamen de gasten terug tot 1-3, maar nog voor rust tilde Wardenier de stand naar 5-1.

Nog vier duels

Roden speelt nog vier duels, waarvan de inhaalwedstrijd volgende week zondag op eigen veld tegen Sint Annaparochie. Wint de Drentse club dat duel, dan loopt het gat met Hoogezand op naar vier punten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.