Sportcast #36: Kjell Scherpen haalt Oranje en de Premier League

In aflevering 36 van de RTV Drenthe Sportcast bespreken Dink Binnendijk, Niels Dijkhuizen en Dick Heuvelman met presentator René Posthuma het afgelopen sportweekend. Natuurlijk wordt er stilgestaan bij de nederlaag van FC Emmen bij De Graafschap en de transfer van doelman Kjell Scherpen naar Ajax. Niels Djikhuizen heeft alle vertrouwen in de lange doelman van Emmen. "Hij haalt Oranje en de Premier League", laat Dijkhuizen optekenen. Verder wordt er gesproken over het nieuwe stadion van FC Emmen. Het panel vindt dat de politiek moet doorpakken.
Verder is er aandacht voor de titel van Vivianne Miedema. Ze werd zondag in Londen gekozen door haar collega's tot beste voetbalster van Engeland. En natuurlijk de titelaspiraties van Hoogeveen. De laatste weken gaat het minder goed en de ploeg van trainer Nico Haak heeft het niet meer in eigen hand.

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: