FC Emmen-speler Jeff Hardeveld trouwt 'zijn' official Shona

Jeff Hardeveld
Jeff Hardeveld gaat trouwen met KNVB-official Shona Shukrula © FC Emmen
Jeff Hardeveld, verdediger bij FC Emmen, stapt het huwelijksbootje in met KNVB-official Shona Shukrula. Dat maakt het stel vandaag bekend op Instagram.
'I said YES!', schrijf de arbiter op haar Instagram. "Jeff heeft me ten huwelijk gevraagd op de top van de Euromast. Natuurlijk nadat hij mijn vader om mijn hand heeft gevraagd. Onze families hielden 'de grote vraag' zelfs vast, wat ik vanaf boven kon zien. Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde."
Op nieuwjaarsdag van dit jaar maakte het stel bekend een relatie te hebben. De KNVB liet vervolgens weten geen enkel probleem te zien in de liefde tussen de voetballer en de scheidsrechter.

Geen belangenverstrengeling

Hardeveld speelde het afgelopen seizoen twaalf wedstrijden voor FC Emmen, dat kampioen werd in de Keuken Kampioen Divisie. Shukrula is sinds de zomer van 2020 regelmatig als vierde official actief in die competitie. Bij de indeling van de scheidsrechters houdt de voetbalbond rekening met de relatie tussen de twee, waardoor van belangenverstrengeling geen sprake is.
Wanneer de bruiloft is, is niet bekend gemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl