Fiege start derde periode bij Hurry-Up

HANDBAL - Joop Fiege is zijn derde periode bij Hurry-Up gestart. De aankomende vier weken traint de BENE-Leagueploeg onder de nieuw aangestelde oefenmeester die al twee tijdperken (2010-2012 en 2014-2016) werkzaam was in Zwartemeer.
Vier weken lang staat Fiege voor de groep. De oud-bondscoach volgt het trainersduo Manuel Kremer en Tim Remer op. Fiege heeft een contract voor drie seizoenen getekend. 

"Fit blijven is het belangrijkste", deelde Fiege mee aan zijn selectie. Onder hen ook Remer. De hoekspeler hoopt na een zware knieblessure terug te keren binnen de lijnen en test de aankomende trainingen zijn lichaam.

Koehandel
Na de openingsmaand onder Fiege krijgt de hoofdmacht van Hurry-Up vrij. Op 22 juli start de voorbereiding op het vierde seizoen op rij in de BENE-League. In de tussentijd hoopt de club de selectie op sterkte te krijgen.Buitenlandse testspelers hebben reeds een proeftraining in Zwartemeer afgewerkt. "Het is net koehandel", legt Fiege uit. "Ze zeggen nooit nee, maar ook niet meteen ja. Manuel is goed bezig. De berichten zijn positief, maar concreet is het nog niet." 

Keeper
De positie onder de lat geniet bij Hurry-Up de prioriteit. René de Knegt (Aalsmeer) en Jan Sega (onbekend) verlaten de Drentse formatie. Veldspelers Dragan Vrgoc, René Jaspers, Sjoerd Boonstra, Sven Suton en Tiago Azenha hebben hun aflopende contract verlengd.
Meer over dit onderwerp:
Hurry-Up Zwartemeer Handbal Joop Fiege BENE-League
Deel dit artikel: