Kamphuis fluit Willem II - FC Emmen, Van Boekel leidt FC Emmen - FC Groningen

VOETBAL - De belangrijke wedstrijd voor FC Emmen op bezoek bij Willem II van aanstaande zondag staat onder leiding van Jochem Kamphuis. Pol van Boekel leidt volgende week woensdag de laatste eredivisiewedstrijd van FC Emmen dit seizoen, thuis tegen FC Groningen.
Voor Jochem Kamphuis is dit de 23e eredivisie-wedstrijd onder zijn leiding dit seizoen. Vier keer eerder floot de arbiter een wedstrijd van FC Emmen, waaronder de eerste thuisoverwinning in de eredivisie tegen NAC Breda (2-0). Ook het 2-2 gelijke spel tegen PSV stond onder leiding van de Groninger. 

Bekijk nu online: De nieuwe uitzending van FC Emmen Rood Wit TV

Kamphuis gaf dit seizoen 69 gele kaarten. Vier keer stuurde hij iemand met direct rood van het veld en acht keer kende hij een strafschop toe. Hij wordt zondag ondersteund door zijn assistenten Joost van Zuilen en Dave Goossens. De VAR van dienst is Joey Kooij. 

Van Boekel leidt FC Emmen - FC Groningen
De laatste eredivisie-wedstrijd van FC Emmen staat onder leiding van Pol van Boekel. De 43-jarige arbiter floot dit seizoen één keer een wedstrijd van FC Emmen, thuis tegen Feyenoord (1-4). Daarin gaf hij twee penalty's aan de Rotterdammers. 

De Brabander gaf dit seizoen 67 gele kaarten in de eredivisie. Twee keer gaf hij iemand direct rood en negen keer wees de leidsman naar de stip. 

Van Boekel wordt volgende week woensdagavond ondersteund door zijn assistenten Johan Balder en Bas van Dongen. Kevin Blom is de VAR.

Willem II - FC Emmen begint zondagmiddag om 14:30 uur. Radio Drenthe doet vanzelfsprekend live verslag van de wedstrijd. De uitzending begint om 14:00 uur. 
Meer over dit onderwerp:
FC Emmen voetbal eredivisie
Deel dit artikel: