Gymclub verloot Drentse vakantievilla van anderhalve ton

De hoofdprijs: een vakantievilla in Gasselternijveen (Rechten: verloterij.nl)
De hoofdprijs: een vakantievilla in Gasselternijveen (Rechten: verloterij.nl)
Een vakantievilla in Gasselternijveen gaat voor 33 euro van eigenaar wisselen. De woning op villapark Hunzedrôme is de hoofdprijs van een loterij die is opgezet door de gymnasten van Acro Academy Noord Nederland.
Met de opbrengst van de
wil de gymclub uit het Groningse Marum een eigen sporthal kopen. In totaal zijn 33.000 loten beschikbaar en de inschrijvingsperiode loopt tot 9 november. De gymnasten hebben de Drentse vakantievilla ter waarde van 150.000 euro overigens nog niet in hun bezit, dat gebeurt pas als er voldoende geld binnen is.

Vrij op naam

De winnaar krijgt de vrijstaande vakantievilla uit 2007 vrij op naam. De overdrachts- en kansspelbelasting worden betaald vanuit de loterij. Het buitenverblijf voor zes personen wordt volledig gemeubileerd geleverd en kan niet als permanent woonadres worden gebruikt.
Naast de villa worden onder meer een gloednieuwe Renault Clio en een reischeque ter waarde van 2.500 euro verloot. Als de gymclub te weinig loten verkoopt, krijgen alle deelnemers hun inleg terug.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.