Twee extra voorstellingen theaterstuk Jumping Jack

De theatervoorstellingen trekken veel publiek (Rechten: Margriet Benak / RTV Drenthe)
De theatervoorstellingen trekken veel publiek (Rechten: Margriet Benak / RTV Drenthe)
Er komen twee extra voorstellingen van het theaterstuk Jumping Jack. De extra voorstellingen van het muziek- en motorspektakel zijn op 24 en 25 mei.
Afgelopen weekend liet organisator BUOG al weten dat de twee voorstellingen op reserve stonden, omdat er veel vraag is naar de kaarten. Jumping Jack wordt nog gespeeld op 16, 17, 18, 19, 24 en 25 mei.
Kees Botman van BUOG is laaiend enthousiast over het theaterstuk. "Ik ben een blij mens, want de reacties zijn superenthousiast. Daar doen we het voor", zei hij afgelopen zaterdag in het Radio Drenthe-programma Cassata.

Ode aan Jack Middelburg

Jumping Jack is een ode aan het leven van de roemruchte wegracer Jack Middelburg. Het verhaal gaat over de kleindochter van Middelburg, die een kleine veertig jaar na de overwinningen op het TT Circuit komt. Daar duikt ze in de tijd van haar opa en beleeft ze de ups en downs van haar grootvader in de jaren '70 en '80. Uiteindelijk komt ze haar opa, die ze nooit gekend heeft, tegen in het stuk.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.