'Zandvoort gefeliciteerd, groet #HupAssen'

Ze waren gisteren al aangekondigd en vandaag hebben ze boven Zandvoort gevlogen. Twee vliegtuigjes met een sleep om het circuit te feliciteren met de komst van de Formule 1.
Verantwoordelijk voor de actie is de Businessclub Dutch Grand Prix Assen. De afgelopen tijd hebben ze meerdere malen gezegd dat ze Zandvoort gingen feliciteren als de badplaats de Formule 1 binnen zou halen.

Kijk omhoog
Gisteren werd het nieuws officieel bekend gemaakt. Woordvoerder Joost van Keulen van de Businessclub vertelde erover in de uitzending van RTV Drenthe. "Als je woensdag naar boven kijkt, dan zie je de verrassing voor Zandvoort."Op de sleep achter de twee vliegtuigjes staat: F1 Zandvoort Gefeliciteerd. En: Wij komen. Groet #HupAssen.

#HupAssen tribune kan gevuld worden
Gisteren ging er ook een brief uit naar de organisatie van de Formule 1. Daarin bestelde de club duizend kaarten voor een #HupAssen-tribune. Op Twitter melden ze dat ze al 1.300 aanvragen voor een kaartje binnen hebben. Daarmee zou de tribune meer dan gevuld zijn. Maar of het circuit van Zandvoort op deze aanvraag gaat reageren? Dat moet nog blijken.

Deel dit artikel: