TT Journaal #2: Liefhebbers weten TT Museum goed te vinden

TT Museum
In het TT Museum is volop aandacht voor Boet van Dulmen © RTV Drenthe
Het tijdelijke TT Museum bij RTV Drenthe is sinds anderhalve week geopend voor publiek. Op vrijdag 10 juni werd het museum officieel geopend door de nabestaanden van Boet van Dulmen, de oud-coureur die vorig jaar overleed.
Een dag later opende het museum zijn deuren ook voor alle andere mensen. In deze tweede aflevering van het TT Journaal zie je hoe die eerste dagen eruit zagen. Onder anderen burgemeester Marco Out van de gemeente Assen bracht een bezoekje. Ook hoor je reacties van de eerste bezoekers.
Ontdek het allemaal tijdens de tweede uitzending van het TT Journaal. Ben je na dit item over het TT Museum ook zo enthousiast? Het museum is tot en met komende zaterdag dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur in het pand van RTV Drenthe. De entree is gratis.
TT Journaal #2: Liefhebbers weten TT Museum goed te vinden

TT Journaal vanaf morgen live

Vanaf morgen wordt het TT Journaal weer live uitgezonden. Ook dit jaar weer op het TT Circuit, bij de hospitality-ruimte van RW Racing, het raceteam van Roelof Waninge uit Dwingeloo. In de uitzending van morgen is de 16-jarige Zonta van den Goorbergh te gast. Met hem blikken we vooruit op zijn eerste TT in de Moto2.
Verder keert Sjaan op de Baan terug. Zij beleeft de TT-week weer op haar eigen manier en doet daar verslag van. Het TT Journaal wordt morgen om 18.20 uur uitgezonden en later die avond meerdere keren herhaald.