Sjaan op de Baan #3: Feesten met Mooi Wark en natte bende op de campings

Sjaan op de Baan - Op volle toeren
Sjaan op de Baan is terug! © RTV Drenthe
Sjaan is weer terug op de baan! Na haar kennismaking in 2019 gaat Sjaan dit jaar weer met volle teugen genieten van de TT in Assen.
Van het festival, de campings tot aan het circuit, Jeanine Hofsteenge gaat de komende dagen op zoek naar het ultieme TT-gevoel. Op volle toeren, 5 dagen lang, elke dag een nieuwe vlog..

Op het podium bij Mooi Wark

Sjaan had een drukke dag. Gisteravond was ze bij het concert van Mooi Wark in de eerste Nacht van Assen. Net als in 2019 mocht ze weer het podium op! Ook keek Sjaan hoe er verder werd gefeest in de stad.
Vanochtend begon de dag met een lekker ontbijtje. En met regen, heel veel regen. Een goed moment om het TT Museum bij RTV Drenthe eens te bezoeken. Haar befaamde TT-tattoo's gingen natuurlijk mee. Er liggen nog wat tattoo's bij de balie. Dus als je morgen naar het museum komt, probeer een tattoo te scoren!
Verder nam Sjaan nog een kijkje op de TT-campings. Mensen moesten vandaag flink schuilen voor de regen, maar het feest is er niet minder om.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.