Ruud Jalving nieuwe trainer FC Emmen Onder 19

Ruud Jalving is volgend seizoen trainer van FC Emmen Onder 19 (Rechten: vv Sweel)
Ruud Jalving is volgend seizoen trainer van FC Emmen Onder 19 (Rechten: vv Sweel)
VOETBAL - Ruud Jalving wordt de nieuwe trainer/coach van de oudste jeugd van FC Emmen, de Onder 19. Dat team werd de afgelopen twee seizoenen getraind door Bas Sibum, die doorschuift naar de hoofdmacht waar hij assistent wordt van Dick Lukkien.
Jalving, die in het verleden bij FC Emmen speelde, was de afgelopen vier seizoen hoofdtrainer bij vv Sweel.
Jalving zwaait dit seizoen al de scepter over de onder 15 selectie van FC Emmen. Verder volgde hij de cursus TC 1 / UEFA A Youth.
In de seizoenen 1992/93, 1993/94 en 1995/96 speelde hij 65 officiële wedstrijden voor FC Emmen. Na het beëindigen van zijn profloopbaan speelde hij nog jaren een prominente rol bij het Asser ACV. Bij Sweel sloot hij zijn voetballoopbaan in 2014 af. Voor zijn grote verdiensten werd Ruud Jalving in datzelfde jaar tot erelid van de club benoemd.

Goedkoop gaat verlengen, Grummel meer op de jeugd

Volgens de FC Emmen-directie gaat Casper Goedkoop zijn contract binnenkort met een jaar verlengen. René Grummel zal verhoudingsgewijs minder uren bij de hoofdmacht betrokken zijn. "We gaan meer investeren in de jeugd en daarom willen we dat René zich daar meer op gaat richten, al blijft hij wel gewoon betrokken als assistent bij de hoofdmacht."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.