Ronald Lubbers in Sportcast #39: Snel duidelijkheid cruciaal voor nieuw stadion

In aflevering 39 van de RTV Drenthe Sportcast is Ronald Lubbers te gast en bespreekt hij met Dink Binnendijk, Niels Dijkhuizen, Dick Heuvelman en presentator René Posthuma het wel en wee van FC Emmen.
Lubbers is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw stadion en de voorzitter heeft haast: "Ik hoop dat er binnen 3 a 4 maanden meer duidelijkheid is." Lubbers denkt dat nieuwbouw de beste oplossing is, al wordt er ook nog gekeken naar uitbreiding van het huidige stadion. Het panel snapt Lubbers wel en roept provincie, gemeente en bedrijfsleven op om ambitie te tonen en de plannen mogelijk te maken. 

Gasten
Ronald Lubbers (voorzitter/directeur ad interim FC Emmen)
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: