Dennis Telgenkamp en FC Emmen om tafel over verlenging contract

Dennis Telgenkamp (Rechten: Roel Bos)
Dennis Telgenkamp (Rechten: Roel Bos)
VOETBAL - Dennis Telgenkamp lijkt zich op te kunnen maken voor zijn vijfde seizoen bij FC Emmen. De club heeft de 32-jarige doelman laten weten met hem door te willen na de zomer en ook de Wierdenaar zelf is positief over een langer verblijf bij de Drentse eredivisionist.
Telgenkamp was voor dit seizoen drie jaar lang de vaste waarde in de hoofdmacht van FC Emmen en in het seizoen 2017/2018 promoveerde hij als aanvoerder met Emmen naar de eredivisie.
In de voorbereiding op het voorbije seizoen raakte Telgenkamp geblesseerd en koos Dick Lukkien voor Kjell Scherpen als eerste doelman.
Telgenkamp keepte zijn duels voornamelijk in het tweede elftal waarmee hij onlangs kampioen van Nederland werd. Hij speelde in 2018/2019 in twee officiële duels: in de verloren bekerwedstrijd tegen ODIN'59 (verlies) en als invaller tegen FC Groningen. In dat duel kreeg Kjell Scherpen, die naar Ajax vertrekt, een publiekswissel.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.