Jafar Arias met Curaçao naar de King's Cup

Jafar Arias gaat met Curaçao naar de King's Cup in Thailand (Rechten: Gerrit Rijkens)
Jafar Arias gaat met Curaçao naar de King's Cup in Thailand (Rechten: Gerrit Rijkens)
FC Emmen-aanvaller Jafar Arias gaat met het nationale elftal van Curaçao naar Thailand om mee te doen aan de Kings Cup 2019.
De King's Cup is een vierlandentoernooi waaraan dit jaar India, Vietnam en gastland Thailand deelnemen. Curaçao zou in eerste instantie niet deelnemen aan het toernooi, maar werd opgeroepen als vervanger van El Salvador dat zich terugtrok.
De eerste wedstrijden om de King's Cup worden gespeeld op 5 juni. Curaçao treft dan India. De winnaar van dat duel ontmoet in de finale de winnaar van de wedstrijd tussen Thailand en Vietnam.

Gold Cup

Het toernooi om de King's Cup is voor Curaçao onderdeel van de voorbereiding op de Gold Cup, het voetbalkampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben. Voor dat toernooi zit Arias in de voorselectie. Vanwege zijn uitverkiezing voor de King's Cup is de kans groot dat hij ook meegaat naar de Gold Cup.
Arias werd al vaker opgeroepen door bondscoach Remko Bicentini van Curaçao, maar maakte nog geen minuten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.