Zes zwaargewonden, onder wie vijf jonge kinderen, bij auto-ongeluk Meppel

Bij een ongeluk tussen twee auto's bij Meppel zijn vrijdagmiddag zes mensen zwaargewond geraakt, onder wie vijf kleine kinderen. Twee andere inzittenden, een volwassene en een kind, hebben lichte verwondingen opgelopen. De slachtoffers, acht in totaal, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of iemand in levensgevaar is.
De slachtoffers komen allemaal uit gemeente De Wolden. In beide auto's zaten drie kinderen. Een van de auto's werd bestuurd door een 37-jarige man, de andere door een 38-jarige vrouw.
Volgens de politie zijn de auto's frontaal op elkaar gebotst ter hoogte van de buurtschap Haakswold, tussen Meppel en Ruinerwold. Dat gebeurde rond 17.20 uur. Hulpdiensten, waaronder twee traumahelikopters en ambulances, werden opgeroepen. De weg was urenlang afgesloten, maar is inmiddels weer vrij.
Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak, en verwacht morgen meer informatie te kunnen geven over de slachtoffers en wat er is gebeurd.
Meerdere gewonden bij auto-ongeluk bij Meppel

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.