Poll: Geef jij voor een beloning van 250 euro deelnemers van tv-pogramma Hunted aan?

Zou jij een van deze voortvluchtigen verraden voor een beloning van 250 euro? (Rechten: AVROTROS/Simpel Media, bewerking: RTV Drenthe)
Zou jij een van deze voortvluchtigen verraden voor een beloning van 250 euro? (Rechten: AVROTROS/Simpel Media, bewerking: RTV Drenthe)
Rechercheurs van het tv-programma Hunted hebben de hulp van het publiek ingeroepen bij de zoektocht naar zes voortvluchtige deelnemers. Zij zijn mogelijk op de vlucht in Drenthe. Geef jij hen aan, dan kan je dat een leuke bonus opleveren.
Het programma heeft een beloning van 250 euro voor de gouden tip uitgeloofd die leidt naar een van de deelnemers.
Lees meer: Zes deelnemers tv-programma Hunted 'voortvluchtig' in Drenthe
Natuurlijk zijn de voortvluchtigen geen echte criminelen en gaat het om een spel. Maar wat zou jij doen als je zou weten waar een van de voortvluchtigen zich zou bevinden? Meld je dit bij de tiplijn 020-8931500 en strijk je die 250 euro op? Of hou jij je stil?

Hunted

Hunted is een tv-programma van AVROTROS. Twaalf gewone burgers slaan op de vlucht en moeten drie weken uit handen blijven van een speciale opsporingsdienst. Dit team bestaat uit voormalige (top)-rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.