Periodetitel en nacompetitie voor GOMOS

GOMOS mag opnieuw spelen voor promotie na het behalen van de derde periode (Rechten: Archief RTV Drenthe)
GOMOS mag opnieuw spelen voor promotie na het behalen van de derde periode (Rechten: Archief RTV Drenthe)
VOETBAL - GOMOS heeft zich door een 1-4 zege op VKW uit Westerbork verzekerd van de derde periodetitel in de 1e klasse F. Daarmee gaat de ploeg uit Norg de nacompetitie in.
GOMOS eindigt de reguliere competitie op de vierde plaats. VKW blijft derde.
Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club
De thuisploeg had echter geen weerwoord op de scoringsdrang van de ploeg uit Norg. Na een half uur opende Joris Adams de score en vlak voor rust zette Ivo Drenth de stand op 0-2.
Na de rust maakte Anjo Willems voor VKW nog wel een aansluitingstreffer, maar Jordi van Esch en Robert Elsinga bepaalden met elk een treffer de eindstand op 1-4.

Derde periode

Door de zege sluit GOMOS de derde periode af op een derde positie, achter SWZ Sneek en Emmen. Doordat die ploegen al een periode of een titel op naam hebben neemt GOMOS de plaats in. Daardoor gaat de ploeg op voor promotie naar de Hoofdklasse.
Komende donderdag 30 mei speelt GOMOS voor de eerste ronde van de nacompetitie een uitwedstrijd, opnieuw tegen VKW. De twee clubs speelden vorig jaar nog in de tweede klasse en maken nu beide kans op een plaats in de Hoofdklasse

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.