Geen vijftig kratten bier voor Achilles 1894 na laatste wedstrijd

Achilles 1894 verloor de laatste wedstrijd in de clubgeschiedenis op zondag
VOETBAL - De ploeg van trainer Paul Weerman deed haar uiterste best en kwam zelfs met 1-0 voor in Beverwijk, maar verloor uiteindelijk met 2-1 van de kampioen van de hoofdklasse A. DEM vierde het feest en Achilles 1894 nam met een nederlaag afscheid van de roemruchte zondagtak. Tot overmaat van ramp liepen de spelers van Achilles 1894 ook nog eens vijftig kratten bier mis.
Dat cadeautje had het team gekregen van VV Hoogeveen als ze debutant DEM van de titel hadden gehouden.
Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club
Ids Hannema schoot na 35 minuten Achilles 1894 verrassend op voorsprong, maar na rust boog de thuisclub de achterstand (verdiend) om in een 2-1 zege.
Achilles 1894 sluit een sportief en emotioneel dramatisch jaar af op de voorlaatste plek in de hoofdklasse A.