Gewonde man aangehouden in coffeeshop Emmen, politie doet onderzoek

Coffeeshop Ankara, politie, Emmen
Meerdere politiewagens bij coffeeshop Ankara in Emmen © Emmen24 Media
Een man is vanavond gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door agenten met flinke verwondingen was aangetroffen in coffeeshop Ankara in Emmen. Wat zich binnen precies heeft afgespeeld, moet onderzoek uitwijzen.
De politie kreeg om 18.35 de melding binnen van een vechtpartij in het pand. Agenten gingen de coffeeshop in en troffen een verdachte aan die werd aangehouden. "De verdachte had flinke verwondingen en gezien de medische toestand is het MMT (mobiel medisch team van traumahelikopter, red.) opgeroepen en ter plaatse gekomen. De verdachte is overgebracht naar het ziekenhuis", laat een politiewoordvoerder weten.
De woordvoerder zegt dat er op dit moment verder onderzoek wordt gedaan naar de situatie, eerste prioriteit van de agenten ter plekke was hulpverlening aan de gewonde verdachte. Er wordt sporenonderzoek gedaan, camerabeelden worden bekeken en er wordt met getuigen gesproken. Morgen verwacht de woordvoerder meer duidelijkheid. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.