Amateurs Feyenoord te sterk voor ACV

VOETBAL - ACV heeft het eerste duel in de nacompetitie om promotie naar de 3e Divisie verloren. De amateurs van Feyenoord waren met 0-1 te sterk. Zaterdag volgt de return in Rotterdam.
Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Er viel voor het publiek in Assen weinig te genieten. ACV werd alleen gevaarlijk uit een schot van Gijs Jasper, die net naast schoot. De 0-0 ruststand was niet verwonderlijk.

Strafschop
Direct na rust verzuimde Ezra Schrijver uit een strafschop ACV op voorsprong te zetten. De inzet was niet goed genoeg en een makkelijke prooi voor doelman Rick van der Burg.

Tien minuten later kwamen de Rotterdammers wel op voorsprong. Junior Obiku kopte de eerste grote kans voor Feyenoord binnen. 

Slordig
Na de 0-1 waren de gasten beter en mocht ACV niet mopperen dat Ricardo Merrelaar en Serginio van Axeldongen slordig met de kansen omsprongen. 

ACV probeerde met de lange bal de gelijkmaker af te dwingen, maar de verdediging van Feyenoord bleef makkelijk overeind. Vlak voor tijd kreeg invaller Arjen Hagenauw nog een kans, maar zijn kopbal verdween naast het Rotterdamse doel.
Deel dit artikel: