Sportcast #41: met Nico Haak (Hoogeveen) en Maarten Kolsloot (auteur boek FC Emmen een droomseizoen)

In aflevering 41 van de RTV Drenthe Sportcast zijn naast Niels Dijkhuizen, Dick Heuvelman en René Posthuma ook Hoogeveen trainer Nico Haak en auteur Maarten Kolsoot te gast. Hoogeveen was het hele seizoen een dankbaar onderwerp in de Sportcast. Haak legt uit wat de kansen van Hoogeveen zijn op het behalen van de 3e Divisie. Kolsloot schreef het boek FC Emmen een droomseizoen, over het eerste jaar van FC Emmen in de Eredivisie. Het boek geeft een mooi kijkje achter de schermen bij de Drentse profclub.
Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Nico Haak (trainer Hoogeveen)
Maarten Kolsloot (auteur FC Emmen een droomseizoen) 

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: