Arias debuteert in nationale elftal Curaçao met zege

VOETBAL - FC Emmen-spits Jafar Arias heeft vanmiddag zijn debuut gemaakt in het nationale elftal van Curaçao, dat zich in Thailand voorbereid op de Gold Cup, die later deze maand begint. Om de zogeheten Kings Cup, een toernooitje tussen vier landen, won Curaçao van India met 3-1.
Bonevacia, Hooi en Bacuna maakten de treffers voor Curaçao, dat speelde in een 4-3-2-1 systeem met Arias als 'kapstok'. Alle goals vielen overigens voor rust. 

Thailand en Vietnam spelen later vandaag tegen elkaar en maken onderling uit wie Curaçao gaat treffen in de finale van de Kings Cup, die zaterdagavond om 19.45 uur wordt gespeeld. 

Opstelling Curaçaco: Eloy Room (GK, PSV), Cuco Martina (Everton), Darryl Lachman (PEC Zwolle),  Jurich Carolina, Michael Maria (Charlotte Independence); Leandro Bacuna (Cardiff), Rolieny Bonevacia (Western Sydney Wanderers), Elson Hooi (ADO Den Haag), Jurien Gaari (RKC), Gevaro Nepomuceno (Oldham Athletic), Jafar Arias (FC Emmen)

Gold Cup 
De Gold Cup, het belangrijkste voetbaltoernooi voor landenteams van de CONCACAF (landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerikaen het Caribisch gebied), start op zondag 16 juni. Arias neemt het met Curaçao op tegen El Salvador, Honduras en Jamaica in poule B. In totaal doen er 16 landen mee. De finale van de Gold Cup is op maandag 8 juli (in de nacht van zondag op maandag) om 03.15 uur.
Deel dit artikel: