Hilbrands verkast naar HandbaL Venlo

Tessa Hilbrands naar HandbaL Venlo (Rechten:Cabooter Handbal Venlo)
Tessa Hilbrands naar HandbaL Venlo (Rechten:Cabooter Handbal Venlo)
HANDBAL - Tessa Hilbrands (20) uit Oosterhesselen speelt na de zomer voor eredivisionist HandbaL Venlo. De oud-jeugdinternational zocht na de ondergang van Dalfsen naar een nieuwe club.
In 2018 maakte Hilbrands de overstap van het naar de eerste divisie gedegradeerde E&O naar Dalfsen. In Overijssel maakte de rechterhoekspeelster de ondergang van de oud-landskampioen van dichtbij mee.
Door haar overgang naar HandbaL Venlo, dat zich dit seizoen plaatste voor de bekerfinale, blijft Hilbrands actief in de eredivisie. Bij de Noord-Limburgers is ook Sharon Grummel uit Emmen actief.

SVBO

Ook Kelly Kolthof uit Gieten moest na de inlevering van de eredivisielicentie door Dalfsen op zoek naar een nieuwe club. De oud-speelster van onder meer E&O en DOS sluit aan bij SVBO. De geel-zwarten uit Barger-Oosterveld komen na twee kampioenschappen op rij uit in de tweede divisie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.