Opnieuw BMW's opengebroken in Assen [update]

Het stuur, de airbags en de navigatiesystemen werden meegenomen (Rechten: Politie Assen)
Het stuur, de airbags en de navigatiesystemen werden meegenomen (Rechten: Politie Assen)
Dieven hebben afgelopen nacht meerdere BMW's in Assen opengebroken. Daarbij stalen ze de navigatiesystemen, de airbags en de stuurwielen van de auto's.
De dieven sloegen toe bij geparkeerde auto's aan de Opaalstoep en de Leemhamel, beide in de wijk Marsdijk. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of mogelijk camerabeelden hebben zich te melden.

BMW's het doelwit

Het is niet voor het eerst dat BMW-bezitters dit jaar het slachtoffer zijn van auto-inbraken in de Drentse hoofdstad. In januari en februari sloegen dieven ook al toe in Assen. Ook toen ging het om BMW's en werden de navigatiesystemen meegenomen. dat gebeurde in de wijk Kloosterveen.

Update: meer inbraken

De politie meldt op Twitter dat er meer meldingen van auto-inbraken in Marsdijk binnen zijn gekomen. Met name mensen die in de stratenblokken de Stoepen, de Messchen en de Hamel wonen wordt gevraagd om beelden of getuigenissen. Mogelijk is er in meerdere auto's gekeken, ook als die niet opengebroken zijn.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.