Wietsma loodst DVSV naar finale nacompetitie

DVSV staat in de finale van de nacompetitie richting de vierde klasse van het zondagvoetbal
DVSV staat in de finale van de nacompetitie richting de vierde klasse van het zondagvoetbal
VOETBAL - Vijf jaar lang was DVSV de slechtste club van Drenthe, maar volgende week mag de club uit Darp zich opmaken voor een heus dorpsfeest. De vijfdeklasser is namelijk nog maar één duel verwijderd van promotie naar de vierde klasse.
Nadat vorige week in de eerste ronde van de nacompetitie werd gewonnen van Weiteveense Boys werd vanmiddag herkanser Udiros verslagen. Het werd 3-2 voor de DVSV.
Grote man werd Joeri Wietsma. De negentienjarige speler van DVSV nam zijn ploeg met twee treffers bij de hand. De overige treffer van de gasten werd gemaakt door Brian van der Zweerde. Sander Leffers raakte voor DVSV nog de paal en ook UDIROS liet nog twee dotten van kansen liggen, maar uiteindelijk was de zege van DVSV wel terecht.

Langweer de opponent in de finale

Volgende week zondag speelt DVSV, op neutraal terrein, de finale tegen De Wålden. Die ploeg, de nummer 10 uit de vierde klasse B, ontdeed zich in de nacompetitie van IJhorst.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.