FC Emmen contracteert Duitse doelman

VOETBAL - FC Emmen heeft met Matthias Hamrol de eerste zomerse versterking binnen. De 1,95 meter lange doelman, die transfervrij overkomt van het Poolse Korona Kielce, heeft een contract getekend voor twee jaar plus een optie voor nog een seizoen.

Hamrol is een 25-jarige Duitser (uit Troisdorf), die het afgelopen seizoen 27 keer onder de lat stond bij Kielce in de Poolse Ekstraklasa, het hoogste niveau in Polen.

Eerder speelde hij in Duitsland bij onder andere 1. FC Köln, VfL Wolfsburg, RB Leipzig en in de jeugd van Borussia Mönchengladbach. 

Naast Hamrol hoopt FC Emmen het contract met Dennis Telgenkamp te verlengen en Stefan van der Lei, die na de winterstop zijn conditie al op peil hield bij de Drentse club, vast te leggen. Robin Jalving maakt de overstap vanuit de jeugd.  

Kjell Scherpen 
Vanmiddag liep hij na het tekenen van zijn contract, voor de fotosessie, zijn voorganger Kjell Scherpen tegen het lijf. De nieuwe Ajax-doelman brengt de komende dagen zijn conditie weer op peil met keeperstrainer Patrick Sulmann van FC Emmen, voordat hij volgende week zaterdag zijn eerste training heeft bij de landskampioen. 

[facebookvideo:https://www.facebook.com/drenthe.sport/videos/371130133758954]
Meer over dit onderwerp:
FC Emmen Emmen Matthias Hamrol eredivisie
Deel dit artikel: