Sportcast #42: Over Hoogeveen, Dalen, Oranjevrouwen en het NK op de VAM

In aflevering 42 van de RTV Drenthe Sportcast bespreken Dink Binnendijk, Niels Dijkhuizen en Dick Heuvelman met presentator René Posthuma het afgelopen sportweekend.
In de een-na-laatste sportcast van dit seizoen gaat het natuurlijk over het verdriet van Hoogeveen, dat niet promoveert naar de derde divisie. Maar natuurlijk ook over de knotsgekke promotie van Dalen. De Oranjevrouwen komen vandaag voor het eerst in actie en het panel denkt niet dat de leeuwinnen wereldkampioen worden. En Dick Heuvelman is groot voorstander van het NK wielrennen op de Col du VAM. Het panel geeft er maar direct een klap op. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

Sportcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Deel dit artikel: