Miss Noord-verkiezing Roden gaat niet door

De traditionele Miss Noord-verkiezing tijdens de Jaarbeurs Roden verdwijnt van de kalender. De verkiezing bevatte volgens de organisatie nog te weinig regionaal karakter.
De regionale aanmeldingen voor de Miss Noord-verkiezing namen de afgelopen jaren sterk af. Uit de rest van het land bleven de aanmeldingen echter wel binnenstromen. Volgens de organisatie mist de verkiezing daardoor het regionale karakter waarvoor het wil staan. 

Rodermarkt
De Miss Noord-verkiezing ontstond ooit als lokale Miss-verkiezing verbonden aan de Rodermarkt-feestweek. De afgelopen twee jaar werd er met een nieuwe aanpak nog geprobeerd het einde te voorkomen, zonder succes. De Mini Miss Noord-verkiezing gaat overigens wel gewoon door. Die is op vrijdag 22 september voor deelnemers tussen de 6 en 10 jaar op het Jaarbeursterrein. Voor de deelneemsters wordt er onder andere een catwalkworkshop en een professionele fotoshoot georganiseerd. 

Feestavond
Het schrappen van de Miss-verkiezing zorgt ervoor dat er op de vrijdagavond ruimte ontstaat voor een muzikaal feestprogramma. Welke bands er op zullen treden wordt binnenkort bekend gemaakt.
Meer over dit onderwerp:
Roden gemeente Noordenveld Miss Noord
Deel dit artikel: