Ruinerwold gedegradeerd, dramatisch verlies Titan

Dramatisch verlies Titan, Ruinerwold gedegradeerd (Rechten: RTV Drenthe archief)
Dramatisch verlies Titan, Ruinerwold gedegradeerd (Rechten: RTV Drenthe archief)
VOETBAL - Ruinerwold en Titan zijn uitgeschakeld in de nacompetitie. Ruinerwold verloor met 3-1 van TLC en is gedegradeerd. Titan leek op weg naar de finaleronde van zondag, maar gaf tegen Westerwolde een 3-0 voorsprong uit handen om met 3-4 te verliezen.
Ruinerwold

Ruinerwold eindigde dit seizoen op dertiende plaats in de 3e klasse C en was veroordeeld tot nacompetitievoetbal. In de eerste ronde werd met 6-0 gewonnen van PJC, maar zondag was Musselkanaal met 1-0 te sterk. In de herkansing tegen TLC uit Leek namen de Drenten een 1-0 voorsprong. De ploeg kon de voorsprong echter niet vasthouden en verloor de wedstrijd met 3-1, waarna degradatie een feit was.

Titan

Nadat Titan in de eerste ronde met strafschoppen te sterk was voor Havelte, moest de ploeg van trainer Geert Aalderink zondag een 1-2 nederlaag tegen Read Swart incasseren. Tegen Westerwolde leek er in de tweede helft geen vuiltje aan de lucht. Het team uit Nieuw Weerdinge had een comfortabele 3-0 voorsprong tegen de Groningers. Maar na een blessure van verdediger Nick Katoen stortte de ploeg ineen om de wedstrijd met 3-4 te verliezen. Hierdoor blijft Titan ook volgend seizoen vierde klasser.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.