Twee gewonden bij steekpartij in Assen, twee verdachten aangehouden

steekincident Nobellaan Assen
Politie doet onderzoek bij de Nobellaan © Persbureau Meter
Bij een steekpartij in een woning aan de Nobellaan in Assen zijn afgelopen nacht twee mannen gewond geraakt. De politie heeft twee verdachten aangehouden.
Vlak voor middernacht kwam de politie naar het huis na een melding van een steekincident en vonden daar een 37-jarige gewonde Assenaar. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In het huis aan de Nobellaan werd een 28-jarige vrouw uit Assen aangehouden als verdachte.

Tweede melding

Een half uur later kwam er een tweede melding van een steekincident even verderop in een huis aan de Mr. P.J. Troelstralaan. Ook daar werd een gewonde man gevonden, het gaat om 39-jarige man uit Assen. Uit onderzoek van de politie bleek dat deze man gewond was geraakt in het huis aan de Nobellaan en daarna naar huis was gegaan. De man is door ambulancepersoneel gecontroleerd en behandeld en is daarna aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij aan de Nobellaan.

Vervolgonderzoek

De politie gaat uit van een ruzie, maar wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De politie heeft in beide huizen onderzoek gedaan en doet ook vandaag nog onderzoek. De 28-jarige vrouw uit Assen en de 39-jarige Assenaar worden vandaag gehoord over hun rol bij het steekincident. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.
Hieronder beelden van het politieonderzoek gisteravond in Assen:
Twee gewonden bij steekpartij in Assen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl