Volgend jaar drie dagen blues in Grolloo

Johan Derksen op 't podium in Grolloo (Rechten: RTV Drenthe/Rego Meijer)
Johan Derksen op 't podium in Grolloo (Rechten: RTV Drenthe/Rego Meijer)
Het bluesfestival in Grolloo wordt volgend jaar een dag langer. Dat heeft organisator Johan Derksen bekend gemaakt na afloop van het optreden van ZZ Top op het festival, gisteravond.
Volgens planning is de vijfde editie in 2020 de laatste keer dat het festival georganiseerd wordt. Het festival wordt dan op donderdag, vrijdag en zaterdag gehouden. De bedoeling is om dan de beste acts van de eerste vier edities te laten terugkeren.

Toch altijd de deur op een kier

Maar of het ook echt de laatste editie zal worden? Er is telkens weer twijfel bij de organisatoren. Want zolang het goed gaat, gaat het goed. Niet dat ze er geld aan overhouden: elke editie moet er juist geld bij.
Toch houdt Derksen de deur op een kier. Zo kondigde hij in december nog aan dat de organisatie het per jaar bekijkt. Dus als de drie dagen volgend jaar een groot succes worden...wie weet hebben we het dan wel over een zesde editie van het Holland International Blues Festival.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.