Hennie van der Most: Ik heb Henk Kuipers geen nieuwe baan aangeboden

Vervelend. Zo omschrijft voormalig No Surrender-kopstuk Henk Kuipers dat zijn rechtszaak wordt uitgesteld. Hij wil door met zijn leven en liet vandaag in de rechtszaal weten een baanaanbod op zak te hebben van ondernemer Hennie van der Most.
Maar dat ligt iets anders. Van der Most moet lachen als hij met de woorden van Kuipers wordt geconfronteerd.

"Of ik hem een baan heb aangeboden? Nee, dat klopt niet", zegt hij. "Maar op Funpark Meppen (waar Van der Most eigenaar van is, red.) organiseerde Kuipers regelmatig evenementen voor motorclubs. Dan kwamen er allemaal motorrijders op Harleys en maakten ze onder meer gebruik van de racebaan. Misschien doelt hij daarop en heeft hij nieuwe plannen", vermoedt de ondernemer.

'Zonder trammelant'
Van der Most benadrukt dat Kuipers, die al drie jaar ruimtes huurt op het attractiepark, zich altijd keurig aan de afspraken heeft gehouden. "Alles wat hij organiseerde verliep zonder trammelant en hij kwam alle afspraken na. Bovendien reserveerde hij altijd op zijn eigen naam en niet op die van een motorclub."

Bekende
Van der Most is weliswaar geen Drent, maar wel een bekende in de provincie als eigenaar van Speelstad Oranje, die hij een facelift wil geven. De miljonair bezit daarnaast nog een aantal attractieparken en diverse andere ondernemingen.
Deel dit artikel: