TT Journaal vanaf volgende week weer bij RTV Drenthe

We zijn halverwege de maand juni en dat betekent dat we langzaamaan gaan aftellen tot de TT. Over dertien dagen barst het motorgeweld in Assen weer los.
En net als alle andere jaren, zendt RTV Drenthe in de week van de races weer het TT Journaal uit. Vanaf maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni zie je in het TT Journaal elke dag alles over de TT. Komende maandag en dinsdag worden er minidocumentaires uitgezonden over Egbert Streuer en Bertus Folkertsma. Vanaf woensdag tot en met zondag volgen de live TT Journaals. 

Te gast zijn onder meer Bo Bendsneyder en Jurgen van den Goorbergh en zijn zoon Zonta. Uiteraard is er ook aandacht voor de rijke TT-historie. Zo blikken we met Hans Spaan terug op zijn overwinning in de 125cc-klasse, tijdens de TT van 1989; precies dertig jaar geleden. 

Tijdstippen
- Maandag en dinsdag: 17.15 uur - 17.30 uur
- Woensdag tot en met vrijdag: 18.30 uur tot 19.00 uur
- Zaterdag en zondag: 18.15 tot 19.00 uur

Het TT Journaal wordt live uitgezonden op het TT Circuit vanaf de hospitality-unit RW Racing. Presentatie is in handen van Karin Mulder.

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.
Meer over dit onderwerp:
TT TT Journaal RTV Drenthe
Deel dit artikel: