'Ex-vrouw opgepakt voor moord op Halil Erol'

Halil Erol werd in 2010 vermoord (Rechten: archief RTV Drenthe)
Halil Erol werd in 2010 vermoord (Rechten: archief RTV Drenthe)
De ex-vrouw van Halil Erol is vanmorgen opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van Erol.
De politie wil alleen kwijt dat het gaat om een vrouw van 40 uit Haarlem. Maar bronnen bevestigen aan RTV Drenthe dat het om de ex-vrouw gaat van Erol. Zij werd in 2010 ook al eens opgepakt, maar is toen weer vrijgelaten. De politie liet destijds weten dat zij wel verdachte bleef in de zaak.
Afgelopen vrijdag werd ook een man van 42 uit Meppel opgepakt, die ook betrokken zou zijn bij de dood van Erol. "Beide verdachten zitten op dit moment vast. De verdachte die we vorige week hebben opgepakt, wordt vandaag voorgeleid", licht een politiewoordvoerder toe. De man uit Meppel is ook eerder opgepakt geweest voor de moord op Erol.
Halil Erol, vader van twee jonge dochters, verdween op zaterdag 6 februari 2010. Zijn auto werd een maand later zonder kenteken brandend aangetroffen in Haren. Later dat jaar en in 2013 werden lichaamsdelen van Erol teruggevonden in Eesveen en Wanneperveen.
Oud-rechercheur Dick Gosewehr over de zaak Halil Erol

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.