Sportcast #43: de laatste met de sportmomenten van het afgelopen seizoen

In aflevering 43 van de RTV Drenthe Sportcast bespreken Dink Binnendijk, Niels Dijkhuizen en Dick Heuvelman met presentator René Posthuma het afgelopen sportweekend.
In de laatste sportcast van dit seizoen gaat het natuurlijk over VKW, dat zondag promotie naar de hoofdklasse misliep, maar donderdag nog een herkansing krijgt. Verder maken Binnendijk en Heuvelman zich zorgen of FC Emmen wel 11 spelers op het veld kan krijgen. Dijkhuizen en Posthuma stellen de mannen gerust.Uiteraard blikt het panel vooruit naar de TT die over twee weken in Assen verreden wordt. Posthuma heeft nog een goede tip: "Kijk eens op ttdrenthe.nl en je bent altijd van het laatste nieuws op de hoogte, maar er staan ook mooie achtergrondverhalen op. Echt een aanrader." 

Het panel sluit af met het hoogtepunt van de panelleden van het afgelopen seizoen. Er zit een verrassende keuze in. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

Sportcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Meer over dit onderwerp:
Sportcast Assen voetbal VKW LTC FC Emmen TT
Deel dit artikel: