VKW - Leonidas niet in Harderwijk maar na live-loting in Lelystad

VOETBAL - De laatste officiƫle wedstrijd van het seizoen in het amateurvoetbal, tussen VKW en Leonidas, voor een plek in de hoofdklasse wordt donderdagavond in Lelystad gespeeld. Aanvankelijk zou het duel in Harderwijk worden afgewerkt, maar dit bleek niet haalbaar.
Alles was rond. De clubs waren het erover eens. Het hoofdveld van VVOG zou het decor worden van de extra finale voor een plek in de zondaghoofdklasse. Maar alles veranderde toen er vanuit Harderwijk werd geëist dat er tien stewards aanwezig moeten zijn. Daar was Leonidas het niet mee eens en dus moesten beide clubs op zoek naar een ander alternatief. 

Gewoon gras of toch op kunstgras?
Leonidas wilde op kunstgas en VKW op een gewone mat. De KNVB heeft vervolgens met een live-verbinding met beide clubs geloot. De loting werd 'gewonnen' door VKW, want het duel wordt gespeeld op het terrein van sv Lelystad. 

Het duel, voor VKW de tweede kans binnen vier dagen op geschiedschrijving, begint om 20.00 uur. TV Drenthe doet live verslag van het duel. De uitzending begint om 19.50 uur.
Deel dit artikel: