HZVV doet niet mee aan Protos Weering Zaalvoetbal

VOETBAL - HZVV, de kampioen van de 1ste klasse E van het zaterdagvoetbal, doet komende editie niet mee aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De club richt zich volledig op het handhaven in de hoofdklasse en daar moet traditie voor wijken.
Het 'Volendam van Hoogeveen' of de 'heen en weer', die benamingen waren tot nu toe om de twee seizoenen van toepassing op het vlaggenschip van HZVV. Na iedere promotie naar de hoofdklasse volgde meteen weer een degradatie. Dat moet afgelopen zijn. Spelers en staf hebben zich voorgenomen om er alles aan te doen om deze keer het hoofdklasser-schap langer te laten duren dan één seizoen.

Lees ook: HZVV grijpt opnieuw titel in de 1e klasse 

Blessures en gebrekkige voorbereiding 
Dat is ook de reden dat het team en de technische staf het bestuur verzocht hebben zich vol te mogen focussen op het hoofdklasser-schap en niet deel te nemen aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Dit met het oog op o.a. mogelijke blessures en een gebrekkige voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Per seizoen bekijken 
Dit verzoek, ondersteund door een positief advies van de technische commissie en een gedegen overleg hierover, heeft het bestuur doen besluiten HZVV, zesvoudig winnaar, niet in te schrijven voor de komende editie van het PWZ. Wel zal aangegeven worden aan de toernooiorganisatie dat wij per seizoen, in samenspraak met genoemde direct betrokkenen, bekijken of inschrijving weer gewenst is.
Deel dit artikel: