Ruim 20 garageboxen opengebroken in Assen

Dieven hebben afgelopen nacht toegeslagen bij garageboxen aan de Overcingellaan in Assen. Het zou in totaal gaan om 21 garageboxen in de kelder van een appartementencomplex.
De politie meldt op Twitter dat de buit vooral bestond uit elektrische fietsen.
Bij de opengebroken garageboxen wordt onderzoek gedaan. De politie vraagt mensen met tips om zich te melden. Ook wordt gevraagd om contact als er een fiets wordt aangeboden die mogelijk gestolen is.
Bewoners van het appartementencomplex zagen vanochtend politieagenten rondlopen en ontdekten toen pas dat de garageboxen open waren gebroken. De braaksporen zijn duidelijk te zien.
Het lijkt erop dat de inbrekers een tijd bezig zijn geweest, maar de bewoners die met RTV Drenthe spraken hebben niets gehoord. "Ik slaap altijd slecht, maar juist vannacht sliep ik door", vertelt Jan Wolters. "Toen ik hoorde dat er was ingebroken, ben ik meteen gaan kijken of mijn fietsen er nog stonden, gelukkig was dat het geval!"
Een andere bewoner reageert geschrokken: "We voelden ons altijd veilig hier, maar dat gevoel is nu wel een beetje weg."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.