Extra bussen en langere treinen tijdens de TT

Qbuzz en de NS hebben ook dit jaar weer maatregelen genomen rond de TT. Zo rijden de bussen van Qbuzz tot diep in de nacht en zet de NS langere treinen in.
Hieronder lees je het overzicht.

Qbuzz
Qbuzz zet, zoals elk jaar, weer extra bussen in om reizigers naar het TT Circuit te brengen. Ook rijden er extra bussen naar het TT Festival in het centrum van Assen. Donderdagnacht rijden de meeste bussen tot ongeveer 04.00 uur. Vrijdag- en zaterdagnacht rijden vrijwel alle TT-bussen de hele nacht door. Qbuzz raadt reizigers aan om voor de zekerheid de reisplanner te checken, of het overzicht goed te bekijken.

NS
Vanwege de verwachte drukte neemt ook de NS maatregelen. Zo rijden er op zaterdag en zondag extra lange treinen van en naar Assen. De treinen rijden volgens de normale dienstregeling. Alleen op zondagochtend, de dag van de races, rijden er drie extra treinen, onder meer vanaf Groningen en Schiphol. De NS adviseert om van tevoren de reisplanner te raadplegen, om te zien welke treinrit het beste in je schema past.

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.
Deel dit artikel: