Lichaam dat is gevonden in Kiel-Windeweer is van 38-jarige man uit Roermond

Kiel-Windeweer, drugsvondst, drugslab, politie, 112, Nieuwe Compagnie
Bij een drugslab in Kiel-Wideweer werd maandag ook een lichaam gevonden © RTV Drenthe / Hjalmar Guit
De man die maandag in een pand in Kiel-Windeweer, net over de grens bij Zuidlaarderveen, is gevonden, is van een 38-jarige man uit Roermond. Het gaat om Tess Abels, meldt de politie.
Hij is opgegroeid in de omgeving van Roermond, maar had geen vaste woon- of verblijfplaats. In de laatste weken van juli is er voor het laatst contact geweest tussen Tess en zijn familie. Maandag werd zijn lichaam gevonden op een terrein aan de Nieuwe Compagnie, een paar kilometer van de Drents-Groningse provinciegrens.
Zondag werd daar drugsafval gevonden. Het bleek te gaan om een drugslab op die locatie, dat in werking is geweest. Naar aanleiding daarvan werden twee personen aangehouden: een 68-jarige man een 65-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Groningen. Zij zitten nog vast.

Onderzoek

De politie doet nog onderzoek naar wat er is gebeurd. Er wordt onder meer gekeken of er een verband is tussen het drugslab en het slachtoffer. Ook is er een Team Grootschalige Opsporing gestart. De politie houdt met meerdere scenario's rekening. De politie heeft nu de naam en een foto van het slachtoffer gedeeld, "in de hoop dat mensen hem herkennen en informatie met ons delen."
Tess Abels
De man die is gevonden in Kiel-Windeweer is Tess Abels © Politie
De politie houdt er ook rekening mee dat Tess mogelijk een andere naam gebruikte of zich onder een andere naam voorstelde.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.